SLEE Communicatie

Ik zorg dat uw bedrijf zich door middel van tekst goed presenteert. Met grote betrokkenheid schrijf ik uw websiteteksten, redactionele artikelen, testimonials, persberichten etc. Teksten voor uw website schrijf ik zodanig dat uw website goed scoort bij zoekmachines. Al uw redactionele,- reclame- en websiteteksten schrijf ik op basis van interview of mondelinge/ schriftelijke briefing.

Adres:

Tormentil 24, 2631 DD Nootdorp

www: www.slee.nl
Telefoon: 015-3107677
Fax:
E-mail: info@slee.nl
Contactpersoon: De heer S.H.J. Slee

 

 

 

 

 

Stephan Slee: ruim dertig jaar actief in (marketing)communicatie.

 

Schrijven kunnen we allemaal…
…goed tekstschrijven is lastiger!

Aandacht voor tekst is belangrijk. Immers, uw bedrijf of product kan eerst worden beoordeeld naar wat erover te lezen is, terwijl pas later de echte kennismaking volgt.

 

Wat kan ik voor u doen?

● Ik schrijf websiteteksten die uw website informatief en prettig leesbaar maakt en goed vindbaar via zoekmachines.
● Voor uw gedrukte media zoals nieuwsbrieven schrijf ik redactionele artikelen. Graag laat ik daarin ondernemers, medewerkers en klanten aan het woord.
● Ter promotie van uw bedrijf, product of evenement schrijf ik reclameteksten.
● Professioneel verzorg ik uw persberichten.
● Enthousiast ondersteuning ik uw eigen redactie.

 

Hulp bij marketingcommunicatie nodig?

Heeft u een leuk communicatie-idee of juist een op te lossen marketingprobleem? Wellicht kan ik u helpen bij de aanpak, uitwerking, organisatie en realisatie.

 

Nog iets over mij:

Ik ben geïnteresseerd in mensen en ondernemen. Graag lees en zie ik wat mensen motiveert en hoe zij hun doel bereiken. Veel plezier beleef ik aan hardlopen, wandelen en fietsen. Ik geniet van de natuur: van Hollands boerenland tot buitenland.

Document acties