Reportage 2010

ABN AMRO Mossel meeting 27 oktober

Op woensdag 27 oktober 2010 vond voor de vierde keer de ABN AMRO MOssel Meeting plaats bij restaurant De Sniep. Ruim 250 gasten van de Floravontuur Businessclub, restaurant De Sniep en ABN AMRO wisten hun weg op deze koude woensdagmiddag naar de 'warme mosselen' te vinden.

Lees verder...

Miljoenenontbijt 22 september

Miljoenennota Ontbijt bij Dekker Zoetermeer: Double Dip of Opwaartse lijn? That’s the question! Op woensdag 22 september, daags na Prinsjesdag, vond het traditionele Miljoenennota Ontbijt plaats, dat Van Lanschot Bankiers elk jaar organiseert in samenwerking met de ondernemersverveniging RVOZ. Gastheren waren Robbert Ruijgrok, directeur Van Lanschot Zoetermeer, en Mathieu Souren, voorzitter van de RVOZ.

Lees verder...

Floravontuur Golftoernooi 8 september

De dag begon met regen maar eindigde met een flauw zonnetje en een aangename (golf)temperatuur.

Lees verder...

Haringparty Van As Makelaardij 23 juni

Voor de achtste keer op rij vond op woensdag 23 juni de traditionele Haringparty bij Van As Makelaardij plaats.

Lees verder...

Asperges bij NH Hotel 19 mei

Op woensdag 19 mei was de Floravontuur Businessclub al weer voor de vierde keer op rij te gast bij het NH Hotel voor de Asperge-Party van het jaar.

Lees verder...

Wijncursus Pastacompany XL april-december

Restaurant pasta Company XL verzorgt van april t/m december 2010, speciale wijnintroductie-avonden.

Lees verder...

Bedrijfsbezoek Omroep West 21 april

Deze regionale radio- en televisiezender trekt wekelijks meer dan een miljoen luisteraars en kijkers. Daarnaast hebben zij Zoetermeer uitgekozen om als eerste stad in de regio, een week lang in de spotlight te staan. Van 21 t/m 27 juni zijn alle radio en een groot deel van de televisie-uitzendingen live vanuit Zoetermeer gemaakt.

Lees verder...

Midmaand-midweekborrel Speeddaten 2B-Home 17 maart

Op 17 maart 2010 vond een nieuwe bijeenkomst plaats voor leden van de Floravontuur Businessclub: Speeddaten!

Lees verder...

Midmaand-midweekborrel DSW Rijswijk 17 februari

De uitnodiging voor een bedrijfsbezoek aan DSW Rijswijk te Zoetermeer, was voor ruim 100 donateurs en relaties van de Floravontuur Businessclub aanleiding om op 17 februari naar het pand aan de Edelgasstraat te komen. Directeur Remco Wijnia ontving tesamen met de commerciële manager Jeroen Ros, alsmede een groot aantal collega’s, de gasten.

Lees verder...

Nieuwjaarsreceptie 2010 20 januari

In een aantal steden bestaan al 'Koetjes & Kalfjes' maar eigenaar Erwin Rozendal, had in 2007 zijn oog op een historisch pand aan de Zegwaartseweg laten vallen. Na een ingrijpende verbouwing werd in december 2009 de grootste 'Koetjes & Kalfjes-telg' geopend.

Lees verder...