Reportage 2011

Werkbezoek Stadstheater Zoetermeer 28 september 2011
Op woensdag 28 september brachten ruim 100 leden en relaties van de Floravontuur Businessclub, een werkbezoek aan het Stadstheater Zoetermeer.
Culinaire Business Borrel
Op 24 juni vond voor de eerste keer de Culinaire Business Borrel plaats tijdens het festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer.
Haringparty Van As Makelaardij
Groot succes voor Haringparty bij Van As makelaardij.
Aspergeborrel NH Hotel 18 mei 2011
Op woensdag 18 mei vond voor de vijfde keer de proeverij van ‘Het witte goud’ plaats in het NH Hotel van Zoetermeer. De staf en keukenbrigade van het NH hotel Zoetermeer was er helemaal klaar voor om de 150 gasten en relaties van de Floravontuur Businessclub te ontvangen.
Bedrijfsbezoek FLYNTH accountants 13 april 2011
Op woensdag 13 april bezochten ruim 100 leden van de Floravontuur Businessclub, het prachtige pand van Flynth Accountants te Zoetermeer.
Broodjes & Business 13 mei 2011
Zakelijk Flirten hoe doe je dat en waar kan je op letten? Hoe zorg je dat juist jouw bedrijf de opdracht wordt gegund? Wie zijn de grootste flirters? Op deze en veel meer vragen kregen zo'n 25 donateurs antwoord tijdens de tweede bijeenkomst 'Broodjes & Business' voor leden van de Floravontuur Businessclub in Hoeve Kromwijk.
Broodjes & Business 1 april 2011
Social Media..... De zin en onzin van de 'nieuwe'virtuele marketingwereld. Hashtags, twitteraccounts, protocollen, online versus offline marketing... het kwam allemaal aan de orde tijdens de eerste bijeenkomst 'Broodjes & Business' voor leden van de Floravontuur Businessclub in Hoeve Kromwijk.
Bedrijfsbezoek InSim 16 maart 2011
Telecommunicatiedeskundige InSim ontvangt Businessclub Op woensdag 16 maart ontving telecommunicatiedeskundige InSim, de leden van de Floravontuur Businessclub. Dit landelijk servicenetwerk voor complete zakelijke communicatieoplossingen op maat, opende in 2008 haar deuren in Zoetermeer. Naast een uitgebreid aanbod van mobiele toestellen, zakelijke abonnementen en services van de Galaxy Group biedt InSim Zoetermeer ervaring met levering en inbouw van voertuigvolgsystemen, laptops, beveiliging en aftermarket-navigatiesystemen.
Speeddaten en Zakelijk Flirten 15 februari 2011
Donateur 2B-home opende op 15 februari gastvrij haar deuren voor de leden van de Floravontuur Businessclub. In anderhalf uur tijd ontvingen de ruim 100 gasten eerst een korte introductie in ‘Zakelijk Flirten’ van Jo Weerts, donateur met zijn bedrijf JWInfotainment. Vervolgens konden de leden deze nieuw verworven kennis in de praktijk brengen tijdens een uur speed-daten.
Nieuwjaarsreceptie
Nieuwjaarsreceptie 19 januari 2011 Floravontuur Businessclub en relaties.