Archief Evenementen

Wilt u een evenement terug zien van de afgelopen jaren?

Ruins is Beste Zoetermeerse Jongerenband 2014

De Battle of the Bands was zaterdag 20 september een groot succes. Het niveau van de bands heeft volgens presentator Seran van Wijk nog nooit zo hoog gelegen. Het weer werkte gelukkig goed mee en de sfeer bij het publiek zat er goed in.

Lees verder...

Drukbezochte 7e editie van de Boerendag

De zevende editie van de Boerendag die afgelopen zaterdag in de Zoetermeerse Dorpsstraat werd gehouden, was weer een groot succes!

Lees verder...

Festival Klassiek op het Water trekt duizenden bezoekers!

Met uitbreiding van twee naar vier dagen was de vijfde editie van het festival Klassiek op het Water een daverend succes.

Lees verder...

Yu Lan Leffers winnaar Publieksprijs Kunst & Cultuur 2013.

Donderdag 12 december jl. is in restaurant 1892 Eten & Drinken Yu Lan Leffers uitgeroepen tot winnaar van de Publieksprijs Kunst & Cultuur 2013.

Lees verder...

Yours Truly winnaar 'Battle of the Bands 2013'

Zaterdagavond 21 september ’13 jl. is de band Yours Truly verkozen tot ‘Beste Zoetermeerse Jongerenband 2013’. Op het Stadhuisplein vond onder het toeziend oog van honderden toeschouwers de spannende finale plaats van de Zoetermeerse muziekwedstrijd Battle of the Bands. Het voorprogramma van het festival ‘Battle of the Bands’ werd verzorgd door de coverband ‘Brisk’ uit Zoetermeer.

Lees verder...

Daverend succes Klassiek op het Water 2013

Laagdrempelig en voor iedereen gratis toegankelijk klassiek festival. Met een scholenprogramma, middagprogramma en een prachtig avondprogramma vol klassieke muziek.

Lees verder...

Document acties

HISTORISCHE FIETSROUTE

JOLLY DUCK

DOWNLOAD HIER de fietsroute

Jolly Duck

Treed in de voetsporen van John McCormick