Yours Truly winnaar 'Battle of the Bands 2013'

Zaterdagavond 21 september ’13 jl. is de band Yours Truly verkozen tot ‘Beste Zoetermeerse Jongerenband 2013’. Op het Stadhuisplein vond onder het toeziend oog van honderden toeschouwers de spannende finale plaats van de Zoetermeerse muziekwedstrijd Battle of the Bands. Het voorprogramma van het festival ‘Battle of the Bands’ werd verzorgd door de coverband ‘Brisk’ uit Zoetermeer.

De zes finalisten deden hun uiterste best om het publiek en de wedstrijdjury te overtuigen van hun muzikale kwaliteiten.  Na de geslaagde optredens was de spanning om te snijden. Welke band zou de winnaar worden van de editie 2013? De jury, bestaande uit Maurice Ligthart, Vincent Zaalberg en Dré Geerdinck,  stond voor een moeilijke opgave. De bands haalden allemaal een hoog niveau.

De jury gaf aan dat er drie bands boven uitstaken  ‘Clem’,  ‘Parallel Universe’  en ´Yours Truly´.  En dat de band ‘The Young Ones’  de absolute verrassing van de avond was. Uiteindelijk besloot de jury dat de band `Yours Truly´ de winnaar van de editie 2013 werd. De jury vond dat deze band een afwisselend repertoire speelde met een gevarieerde compositie. Ook spelen ze eigen nummers en kon je horen dat ze al een aantal jaren bezig zijn.

 

Yours Truly

Document acties