QUA BUSINESSMAGAZINE

De Floravontuur Businessclub is de grootste businessclub van de regio en heeft al sinds jaar en dag haar eigen businessmagazine QUA.

Het businessmagazine QUA verschijnt vier keer per jaar in een oplage van circa 500 stuks. Het wordt verspreid onder de bedrijven die zijn aangesloten bij de Floravontuur Businessclub alsmede  de relaties van de promotie stichting. De QUA wordt bijzonder goed gelezen en is erg populair onder de ondernemers in Zoetermeer en omgeving. Zo staan er per kwartaal vier grote interviews in met bedrijven, reportages van de Businessclub bijeenkomsten en informatie over evenementen en toerisme in Zoetermeer.

De rubriek Zakelijk Nieuws is gratis toegankelijk voor alle leden van de Businessclub. Als een bedrijf een zakelijk nieuws item te melden heeft, wordt dit gratis geplaatst in de QUA. Daarnaast biedt het businessmagazine interessante advertentiemogelijkheden voor bedrijven in Zoetermeer e.o.

Advertenties QUA
Belangstelling om te adverteren in dit best gelezen businessblad van Zoetermeer? Neem dan contact op met Angela Adriaanse, zij is bereikbaar via 079 3161616 of mail naar info@promotiezoetermeer.nl.

Document acties