Floravontuur Businessclub

De Floravontuur Businessclub behoort tot de grootste van de regio Haaglanden en bestaat meer dan 20 jaar. De 230 leden ontvangen uitnodigingen voor maandelijkse netwerkborrels en bijeenkomsten, maar ook actieve programma's staan op de evenementenkalender, zoals het goedbezochte jaarlijkse Floravontuur Golftoernooi. Laagdrempeligheid, informeel netwerken, nieuwe contacten opdoen en kennis maken met de stad Zoetermeer, staan centraal.

golf 2008

FLORAVONTUUR BUSINESSCLUB VOOR IEDERE ONDERNEMER.

Iedere ondernemer is welkom bij de Floravontuur Businessclub. Het gaat immers om zaken-doen in Zoetermeer. De Floravontuur Businessclub is HET platform waar elke Zoetermeerse onderneming tot zijn recht komt. Maandelijkse businessborrels, extra werkbezoeken en informele netwerkbijeenkomsten, het traditionele Golftoernooi, de culinaire business borrel... zij dienen alle het doel om business te doen in Zoetermeer.

Burgemeester, wethouders, gemeenteraadsleden en ambtenaren bezoeken veelvuldig de bijeenkomsten. Het kwartaalmagazine QUA van de businessclub wordt bijzonder goed gelezen en de opkomst bij de borrels en bijeenkomsten is bijzonder groot. Gemiddeld 100 ondernemers bezoeken maandelijks de borrels.


De inkomsten van de Floravontuur Businessclub worden door stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer gebruikt om evenementen te organiseren en toeristische produkten te ontwikkelen. Jaarlijks zijn dat zo'n 50 evenementen. De leden van de Floravontuur Businessclub dragen dus ook bij aan de stadspromotie en het vestigingsklimaat van de stad Zoetermeer. Klik hier voor een overzicht van alle bedrijven die zijn aangesloten bij de Floravontuur Businessclub.

Interesse?
Heeft u interesse of wilt u meer weten over het donateurschap? U kunt altijd vrijblijvend één van de netwerkbijeenkomsten bijwonen. Neem gerust contact op met Angela Adriaanse (079-3161616).

Document acties
 
Inloggen


Wachtwoord vergeten?