Attractiecentrum Zoetermeer

Spanning, snelheid en sensatie, je beleeft het allemaal bij Attractiecentrum Zoetermeer.

Attracties
Attractiecentrum Zoetermeer is gespecialiseerd in het organiseren van een dagje uit, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten en familie-uitjes. Naast een spectaculaire kartbaan van 500m heeft Attractiecentrum Zoetermeer nog 9 andere activiteiten:
- Lasergamen
- Bungee Soccer
- Bungee Run
- Sumo worstelen
- Mission Possible
- Lasersquash
- Lasershot
- Gladiator Fight
- Quizmaster
Alle activiteiten zijn met elkaar te combineren waardoor er ontelbare mogelijkheden zijn. Ook heeft Attractiecentrum een sfeervol en gezellig restaurant waar men voor, tijdens of na de activiteiten kan lunchen of dineren en waar voor de kinderen patat of pannenkoeken verkrijgbaar zijn.

Karten
Volwassenen kunnen bij Attractiecentrum Zoetermeer een vrije training van 12 min. rijden(minimale lengte 1,60m). Voor groepen vanaf 10 personen worden verschillende races aangeboden met bijvoorbeeld een vrije training, kwalificatie en een finale. Na afloop van de race is er een prijsuitreiking met een bekerset.

Kinderkarten
Voor kinderen tussen de 1,35m en 1,60m heeft Attractiecentrum Zoetermeer speciale kinderkarts. Deze karts zijn qua afmetingen, verhoudingen en vermogen aangepast aan de jonge coureurs. De kinderen rijden een kartheat van 7 minuten.

Lasergamen
Lasergamen is een spannend teamspel geschikt voor jong en oud. In een donkere ruimte met verschillende opstakels, licht- en geluidseffecten probeer je met een laserpistool zoveel mogelijk tegenstanders te raken. Voor de kids een ideale combinatie met het karten! Kijk voor meer informatie, prijzen en openingstijden op de website van Attractiecentrum Zoetermeer www.attractiecentrum.nl.

Voor meer informatie, reserveringen, openingstijden of het bestellen van cadeuabonnen klik hier.

Klik hier voor kortingsbon attractiecentrum

Vooraf telefonisch reserveren wordt aanbevolen.

Attractiecentrumkarten.JPG

Document acties
Contactgegevens

Attractiecentrum Zoetermeer
Wattstraat 20
2723 RC Zoetermeer
Tel: 079 3426226

klik hier voor meer informatie