Ayers Rock Evenementencentrum

Ayers Rock is een indoor- en outdoor activiteitencentrum met stoere indoor- en outdoor activiteiten.

Kinderfeestje, bedrijfsuitje, teambuilding of vrijgezellenfeest met een stoer karakter? Cowabunga!! Ayers Rock is een indoor- en outdoor activiteitencentrum met stoere indoor- en outdoor activiteiten. Ayers Rock verzorgt de perfecte dag uit voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, teambuilding, familie- en vrijgezellenfeesten. De adrenaline verhogende activiteiten hebben een Australisch karakter en zijn alleen geschikt voor de échte durfals.


Ze bieden ruim 25 stoere activiteiten aan, zowel binnen als buiten. Voor ieder wat wils. Daarnaast hebben ze ook een ruim aanbod van teambuildingsactiviteiten. Indoor beschikken ze over een grote klimhal van ruim 650m2 met wanden tot wel 17 meter hoogte, een aparte boulderruimte, diverse grotere en kleinere zalen die voor verschillende doeleinden gehuurd kunnen worden en een restaurant The Rock, waar geluncht, geborreld of gedineerd kan worden.

Ook op het buitenterrein van ruim 3.000 m2 zijn er nog verschillende activiteiten gelegen. Hier beschikken ze nog over een klimwand van wel 550m2, onze vernieuwde survivalbaan, de kano's in onze eigen gracht en de boogschiethal. Daarnaast hebben ze een groot terras met loungebanken aan het water, waar heerlijk in de zon geborreld en gegeten kan worden na een uitgebreide wandeling door het Buytenpark.

Bij het restaurant The Rock kan je terecht voor een bijzondere barbecue sensatie met heerlijke burgers en spareribs. Geniet tussen de activiteiten door van onze verse koffie en huisgemaakte taarten.

Ayers Rock Zoetermeer ligt aan het Buytenpark in Zoetermeer en is vernoemd naar de reusachtige rotsformatie in het midden van Australië. Beter bekend als Uluru. Ze zijn op 20 minuten afstand van Den Haag gelegen en zijn zowel met openbaar vervoer als eigen vervoer uitstekend bereikbaar. Aan de achterkant van ons terrein zijn er genoeg mogelijkheden om gratis te parkeren

Klik hier voor actuele nieuws.

ayersrock 3

Document acties
Contactgegevens

Ayers Rock
Buytenparklaan 14
2717 AX Zoetermeer
Tel: 079 3230323
Fax: 079 3230242
info@ayersrock.nl

meer informatie 

AYERSROCKC097.JPG

Ayers Rock wint wederom titel ‘klimhal /boulderhal van Nederland 2014’

Ayers Rock heeft donderdag 13 maart titel ‘Klimhal/boulderhal 2014 van Nederland’ in de wacht gesleept. Ayers Rock kreeg de meeste stemmen van de bezoekers en trok daarmee aan het langste eind. Ayers Rock heeft de titel ook gewonnen in 2011.