SnowWorld Zoetermeer

Brede pistes, professionele skiliften en verse sneeuw.. Dat zijn de ingredienten voor het ultieme wintersportgevoel!

Iedereen welkom
SnowWorld klasjeSnowWorld biedt de mogelijkheid om het wintersportgevoel in eigen land te ervaren. Jong of oud, beginnend of gevorderd. Iedereen is welkom, 365 dagen per jaar! SnowWorld Zoetermeer beschikt over 3 pistes tot 210 meter met 10 liften.

Compleet wintersportgevoel
In het wintersportdorp is het niet alleen sportief bezig zijn in de sneeuw, het voorbereiden op de wintersport-vakantie, maar ook lekker shoppen, heerlijk dineren en bruisende après-ski behoort tot één van de activiteiten om het wintersportgevoel compleet te maken. 

Fitnessfaciliteiten
SnowWorld beschikt over zeer uitgebreide fitnessfaciliteiten met de modernste weerstands- en cardio-apparatuur en vele groepslessen. Of kom tot rust in het wellness-center.

Beste Indoorresort van de wereld
SnowWorld in Zoetermeer is door skiresort.de in 2013 verkozen tot het beste indoorresort van de wereld. Op een aantal criteria is SnowWorld beoordeeld o.a. op de kwaliteit van de liften, sneeuwkwaliteit, grootte en veelzijdigheid van de pistes, après-ski, parkeermogelijkheden, hygiëne, gastronomie en klantvriendelijkheid van het personeel.

Informatie over openingstijden, arrangementen, fitness-faciliteiten en meer, klik hier.

SnowWorld 1 SnowWorld kinderen op band

SnowWorld 1

Document acties
Contactgegevens

SnowWorld Zoetermeer
Buytenparklaan 30
2717 AX Zoetermeer
Tel: 079 3202202
Meer informatie