Speeltuin Westerpret

Een leuk dagje uit met het hele gezin..

Voor jong en oud
Buitenpret1Speeltuin Westerpret is onderdeel van Bowling- en Recreatiecentrum Westerpark. Het recreatiecentrum heeft een breed aanbod in ontspanning en recreatie voor jong en oud.

Geopend
De speeltuin is open van 1 april t/m 31 oktober. Kinderen t/m 1 jaar zijn gratis. In de speeltuin is een kiosk waar allerlei frisdranken, warme dranken, snacks,  snoep en ijs te koop is. Bij erg slecht weer is de speeltuin beperkt of niet open.

Breed aanbod
Buitenpret2Naast Speeltuin Westerpret met klimatributen, water-partijen en glijbanen zijn er o.a. 20 kunststofbowling-banen, indoorspeelpara-dijs, boten en waterfietsen, midgetgolfbaan, diverse sfeervolle zalen, groot balkonterras en fantastisch terras aan het water. Ook geschikt voor het hele gezin de lunch, steengrill, gourmet, barbecue, A la carte en de PP&P formule. 

Makkelijk bereikbaar
Gelegen in de prachtige omgeving van het water- en natuurrijke Westerpark, is het recreatiecentrum makkelijk te bereiken en beschikt over voldoende parkeermogelijkheden en is het gehele jaar geopend (m.u.v. 1 januari).

Voor openingstijden, arrangementen, kinderpartijtjes en meer, klik hier.

Buitenpret1

Document acties

logo Westerpark

Contactgegevens

Speeltuin Westerpret
Bowling- en Recrecatie-centrum Westerpark
Heuvelweg 4
2716 DZ Zoetermeer
Tel: 079 3518722
Meer informatie