Hotels

Heerlijk overnachten in een van de hotels in Zoetermeer.

Hotels in Zoetermeer


Bastion Hotel Zoetermeer
Zilverstraat 6
2718 RL Zoetermeer
079 3611071
www.bastionhotels.nl

Dit hotel richt zich op gasten die persoonlijke sfeer, gastvrijheid, comfort, goede faciliteiten en een scherpe prijsstelling wensen.


Golden Tulip Zoetermeer Den Haag
Kinderen van Versteegplein 18
2713 HB Zoetermeer
Tel: 079 3203160
www.goldentulipzoetermeer-denhaag.nl

Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag is een comfortabel en eigentijds ingericht hotel, gelegen in het zakelijke hart van Zoetermeer, maar ook op korte afstand van het groots opgezette winkel- en woonhart! Gelegen nabij de A12 (Den Haag - Utrecht) en aan NS Station Zoetermeer, vanwaar u binnen 8 minuten in hartje Den Haag kunt zijn! Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag heeft een eigen restaurant: Bar Brasserie Bogatti’s.

sniepHotel De Sniep
Broekwegschouw 211
2726 LC Zoetermeer
Tel: 079 3300980
www.sniep.nl

Restaurant en Hotel de Sniep staat op landgoed de Sniep. Het hotel is gebouwd in de stijl van het restaurant. Hotel de Sniep is een modern vier sterren hotel aan het groene Zoetermeerse Binnenpark. Het is modern ingericht en beschikt over lichte ruimtes.

Het hotel beschikt over zeven verschillende luxueuze kamertypes, van tweepersoonskamers tot (bruids) suites en een appartement. De moderne accommodaties hebben een eigen balkon, gratis draadloos internet, een flatscreen televisie met HD kabelzenders, waterkoker, een laptopkluis en een bureau. Alle kamers bieden ook een eigen badkamer met gratis toiletartikelen.

NH hotelNH Hotel
Danny Kayelaan 20
2719 EH Zoetermeer
Tel: 079 3610202
www.nh-hotels.nl

Warm en comfortabel: dat zijn de kenmerken van NH Zoetermeer. U kunt er genieten van een breed scala aan viersterren-voorzieningen in een rustgevende ambiance. Het hotel beschikt over 104 luxe kamers, met keuze uit business of executive kamers, en 15 functionele zalen. NH Zoetermeer heeft ook een eigen restaurant, La Copa, waar u kunt genieten van de uitstekende keuken.

Document acties

Nieuw!
Geocache Meer Polder

meerpolder

MISSIE ZOETERMEER

missie zoetermeer

Nieuwe GPS wandeling

HISTORISCHE FIETSROUTE

JOLLY DUCK

DOWNLOAD HIER de fietsroute

Jolly Duck

Treed in de voetsporen van John McCormick

happen en trappen

HAPPEN EN TRAPPEN

Vicky Vermist

Politieman

GPS wandeling

Kinderspeurtocht DWAALTOCHT PALENSTEIN

Kasteel Palenstein