Fietsroutes vanaf de TOP

Ontdek van te voren welke fietsroutes er mogelijk zijn vanaf de TOP Bentwoud - Zoetermeer. Er ligt een uitgebreid netwerk van fietsknooppunten in Zuid-Holland, maar u kunt ook een aantal routes downloaden voor uw Gps-apparaat, die speciaal vervaardigd zijn voor deze TOP.

Fietsroute rondom Zoetermeer – afstand 32 km.

Ontdek Zoetermeer op de fiets. Op deze route volgt u zoveel mogelijk de contouren van Zoetermeer.  Onderweg komt u door het heuvelachtige Buytenpark met mooie weides, het bosrijke Westerpark en fietst u over tweetal karakteristieke  oude verbindingswegen die Zoetermeer kent, de Voorweg en de Zegwaartseweg.

Download Fietsroute rondom Zoetermeer word-bestand

Fietsroute Zuidplas - Oostland - afstand 62 km.

Op deze route doet u een aantal omliggende gemeentes aan, zoals  Benthuizen, Waddinxveen,  Moerkapelle,  Bergschenhoek,  Berkel & Rodenrijs en Delfgauw. Deze route benut optimaal het fietspadennetwerk waardoor gecombineerd verkeer zoveel mogelijk wordt vermeden. De route neemt u mee langs het prachtige  en waterrijke Rotte gebied en keert door het inmiddels bosrijke Balij terug naar Zoetermeer.

Download Fietsroute Zuidplas -Oostland word-bestand

Rondje Tweemanspolder - start Weidemolen - afstand 13 km

Deze route gaat langs de oostkant van Zoetermeer. Daar waar de Randstad ophoud en het Groene Hart begint. Onderweg wisselt het landschap van bedrijventerrein, rivierlandschap, akkerbouw en bos. De afstand is erg geschikt voor kinderen en de Weidemolen geeft een leuke afwisseling.

Download Fietsroute Tweemanspolder

Kaartje Tweemanspolder

gpx.Tweemanspolder

tcx.Tweemanspolder

Document acties