Vacature Project Manager

Stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer (FPZ) geeft uitvoering aan de citymarketing van de gemeente Zoetermeer, organiseert beeldbepalende evenementen die bijdragen aan de positionering van de stad en ondersteunt organisatoren van evenementen die gericht zijn op de bewoners én op bezoekers van de stad Zoetermeer. Ons kantoor heeft per direct ruimte voor een enthousiaste en pro-actieve:

Project Manager Evenementen (24 u)

 

Ben jij creatief en dienstverlenend ingesteld en heb jij een bijzondere belangstelling voor eventmarketing en stadspromotie?

Wat wij vragen:

  • Een pro-actieve evenementencoördinator met HBO-werk- en denkniveau. Je hebt een relevante opleiding gevolgd en hebt ruime ervaring met het organiseren en coördineren van evenementen, bij voorkeur binnen een dienstverlenende organisatie die zich richt op citymarketing en/of promotionele evenementen.
  • Je hebt een creatieve geest, een flexibele houding en handelt oplossingsgericht. Je werkt gestructureerd en zorgvuldig en bent een echte teamspeler.
  • Je bent in bezit van rijbewijs B en hebt bovendien een brede belangstelling voor alles wat er in Zoetermeer wordt georganiseerd.

Wat je gaat doen:

  • Zelfstandig en in teamverband coördineer je de evenementen die door Floravontuur Promotie Zoetermeer worden georganiseerd. De evenementen zijn doorgaans publiek toegankelijk maar hebben regelmatig ook een zakelijke inslag.
  • Je bent verantwoordelijk voor nagenoeg alle facetten van het project, van creatief idee, vergunningaanvraag en begroting tot het draaiboek en de kwaliteit van de uitvoering.
  • Uiteraard ondersteun je ook collega-coördinatoren bij de uitvoering van hun werkzaamheden en evenementen.

Wat heeft Floravontuur Promotie Zoetermeer te bieden:

  • Een zelfstandige functie met ruimte voor initiatief en voor eigen ideeën
  • Een enthousiast team van event coördinatoren en een fanatiek netwerk van belanghebbenden in de gemeente en in de regio
  • Een toegankelijke organisatie waarin doelstellingen de aanpak bepalen en het nemen van verantwoordelijkheid centraal staan
  • Marktconforme beloning en arbeidsvoorwaarden met voldoende mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkelingen

Solliciteren?

Voldoe je aan het hier beschreven profiel en heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan je CV mét motivatiebrief naar info@promotiezoetermeer.nl.

Meer weten?

Richt je vragen tot Ruud Steggerda, directeur Floravontuur Promotie Zoetermeer, via E-mail of telefoon: 079-3161616.

Document acties