Floravontuur Promotie Zoetermeer

Floravontuur Businessclub

VOOR IEDERE ONDERNEMER

De Floravontuur Businessclub behoort tot de grootste netwerkverenigingen van de regio Haaglanden en bestaat inmiddels 25 jaar. De 230 leden ontvangen uitnodigingen voor maandelijkse netwerkborrels en bijeenkomsten, maar ook actieve programma's staan op de evenementenkalender, zoals het goedbezochte jaarlijkse Floravontuur Golftoernooi, interessante bedrijfsbezoeken en informatieve lunchbijeenkomsten. Laagdrempeligheid, informeel netwerken, nieuwe contacten opdoen en kennis maken met de ondernemende stad Zoetermeer, staan centraal. Want het gaat uiteindelijk om goed zaken doen in Zoetermeer!

Netwerken: ook met de lokale bestuurders
Burgemeester, wethouders, gemeenteraadsleden en beleidsambtenaren bezoeken veelvuldig onze bijeenkomsten. Het kwartaalmagazine QUA van de businessclub wordt bijzonder goed gelezen en de opkomst bij de borrels en bijeenkomsten is bijzonder groot. Maandelijks bezoeken 100 - 250 ondernemers maandelijks onze netwerkborrels.

Méér dan een Businessclub
De inkomsten van de Floravontuur Businessclub worden door stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer gebruikt om evenementen te organiseren, andere organisatoren te ondersteunen en om toeristische producten te ontwikkelen. De leden van de Floravontuur Businessclub dragen dus ook bij aan de stadspromotie en aan een goed vestigingsklimaat van de stad Zoetermeer.

Klik hier voor een overzicht van alle bedrijven die zijn aangesloten bij de Floravontuur Businessclub.