Floravontuur Promotie Zoetermeer

ADO Den Haag - Fortuna Sittard

13 maart 2020– 13 maart 2020 Locatie: Cars Jeans Stadion

Na het succes van de vorige jaren is dit een bijeenkomst waar we weer enorm naar uitkijken! Op vrijdag 13 maart zijn de leden van onze businessclub welkom bij zakelijk partner ADO Den Haag: de perfecte combinatie van netwerken en ontspannen. Deze avond staat de wedstrijd tegen Fortuna Sittard op het programma, die we gezamenlijk bekijken vanaf de Business Seats. ADO Den Haag is goed uit de startblokken gekomen in 2020, wat doet het Haagse team dit keer?

Programma
19.00 uur            Ontvangst Residentie Lounge met koffie/thee en iets lekkers
19.30 uur            Welkom door ADO Den Haag en Ruud Steggerda
20.00 uur            Start eerste helft ADO Den Haag - Fortuna Sittard
20.45 uur            Rust | drankje in de Brasserie
21.00 uur            Start tweede helft ADO Den Haag - Fortuna Sittard
21.45 uur            Einde van de wedstrijd, napraten in de brasserie

Kosten
Deze mooie avond kunnen wij onze leden aanbieden voor slechts € 50 (ex. BTW) per persoon. Dit is inclusief koffie/thee en wat lekkers voorafgaand de wedstrijd, in de rust een hapje en drankje en na afloop van de wedstrijd nog gezellig een drankje met elkaar. Wil je een parkeerkaart dan kun je die bijbestellen voor € 10.
Let op: de genoemde consumpties komen voor rekening van de businessclub, wil je langer genieten van de sfeer in het stadion (gezellig!) dan kun je een ADO Den Haag betaalkaart gebruiken. Deze betaalkaart kan gratis worden afgehaald bij de balie bij de ingang van het museum. Met een betaalpas kan saldo op de betaalkaart worden gezet. Na registratie van de adodenhaag.nl/betaalkaart kan overgebleven tegoed via de website worden teruggevraagd.

Aanmelden
Uiteraard gaat aanmelden gemakkelijk via het evenement in de app. Ook is het mogelijk om je aan te melden via de mail.
Voor dit evenement hebben wij 40 plaatsen beschikbaar. 

Naar komende evenementen