Floravontuur Promotie Zoetermeer

Beaujolais Primeur Party

21 november 2019– 21 november 2019 Locatie: Golden Tulip Zoetermeer, Kinderen van Versteegplein 18, 2713 HB Zoetermeer

Mede namens Maurice Brancart, General Manager van Hotel Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag, nodigen wij u van harte uit voor de traditionele Beaujolais Primeur Party op donderdag 21 november. Het is altijd weer een mooi moment als de Zoetermeerse ondernemer zich uitspreekt over de nieuwste botteling Beaujolais Primeur. Graag vervolgen we hierbij de weg die we vorig jaar zijn ingeslagen; dit betekent dat u kunt rekenen op een selectie mooie beaujolais primeur wijnen en een 100% Frans vakantiegevoel, begeleid door overheerlijke hapjes en gerechtjes uit de keuken van Bogatti's en door een gemoedelijke muzikale omlijsting, verzorgd door Gerhard ten Hoopen / Fascinating Jazz. Bienvenue!

Programma Beaujolais Primeur Party
16.30  Ontvangst van de gasten
17.30  Welkom door Maurice Brancart en Ruud Steggerda
19.00  Einde van de Floravontuur Beaujolais Primeur Party

Floravontuur Voedselbankactie
Ook dit jaar wordt er tijdens de Beaujolais Primeur Party weer aandacht besteed aan de Floravontuur Voedselbankactie. Samen met de Businessclub, maar inmiddels ook met hulp van veel andere Zoetermeerse bedrijven en inwoners, probeert de Floravontuur Businessclub weer zoveel mogelijk middelen in te zamelen, waarmee we de gezinnen die zijn aangesloten bij de Voedselbank weer een hart onder de riem kunnen steken. Meer informatie volgt snel! 

Aanmelden kan eenvoudig via de Businessclub app of per mail. Wij zien uit naar uw komst en naar een succesvolle netwerkborrel! 

Naar komende evenementen