Floravontuur Promotie Zoetermeer

Culinaire Businessborrel

3 juli 2020– 3 juli 2020 Locatie: Markt Zoetermeer

Op vrijdag 3 juli opent het festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer traditiegetrouw met de Culinair Business Borrel. Je bent als donateur/relatie van Floravontuur Businessclub van harte uitgenodigd voor de feestelijke opening van het festival.

Programma
16.30 u  Ontvangst met een glas Bodega Norton Cosecha Especial Brut Rosé
17.00 u  Officiële opening Festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer 
Aansluitend aan de opening wordt de Culinaire Business Borrel vervolgd.

Verleng na de borrel gerust uw verblijf en ontdek met uw relaties, collega's of gezin, wat de deelnemende restaurants aan het festival allemaal op de menukaart hebben staan. 

We zien er naar uit om alle leden van de businessclub weer te ontmoeten, om samen te kunnen toosten op een heel mooie zomer!

Heeft u interesse om het evenement te sponsoren? Neem dan contact op met: Jeffrey de Bakke, jeffrey@promotiezoetermeer.nl

Leden van de Businessclub melden zich, bij voorkeur, aan via de Businessclub app of anders via mail. Maximaal twee personen per bedrijf met evt. introducé(e).

Bent u (nog) geen lid maar heeft u belangstelling om lid te worden van de Floravontuur Businessclub dan bent u uiteraard van harte welkom om bij deze borrel kennis te maken en ontvangen wij uw aanmelding graag via mail.

 

Naar komende evenementen