Floravontuur Promotie Zoetermeer

Lanceringsevenement: één netwerk voor Zoetermeer

18 december 2020– 18 december 2020 Locatie: Online vanuit de NFGD Studio's

Het doet ons groot plezier om de leden van de Floravontuur Businessclub en van ondernemersvereniging RVOZ, ter gelegenheid van de lancering van onze nieuwe netwerkorganisatie, een mooie en feestelijke interactieve kerstborrel aan te bieden.

Lanceringsevenement: één netwerk voor Zoetermeer
Vrijdag 18 december 2020
Tijdstip: 16.00 - 17.00 uur

Vanuit de studio’s van de NFGD in Zoetermeer ontvangen wij samen met Frits Huffnagel, gastheer en talkshowhost van medeorganisator Omroep West, een keur aan spraakmakende gasten en ondernemers. Kijk mee en doe mee, want tijdens deze interactieve talkshow heb je als ondernemer in Zoetermeer de exclusieve mogelijkheid om mee te maken:

Maak bovendien kans op mooie verrassingen en prijzen! En dat allemaal onder het genot van een speciaal samengestelde businessclub-borrel(plank)!

Wil je deelnemen aan dit bijzondere lanceringsevenement? Registreer je dan via het speciale inschrijfformulier en laat direct weten waar we het speciaal samengestelde borrelpakket kunnen laten bezorgen. Er zit een limiet aan het beschikbaar aantal studioplaatsen dus wees er snel bij!

Heb je vragen over dit lanceringsevenement, laat het graag weten aan Angela Adriaanse: angela@promotiezoetermeer.nl.
We zien er naar uit je op vrijdag 18 december in deze bijzondere setting te ontmoeten!

Met hartelijke groet,

Anke van As
Voorzitter Floravontuur Promotie Zoetermeer

Benita van Wegen
Voorzitter ondernemersvereniging RVOZ

Ruud Steggerda
Directeur

Naar komende evenementen