Floravontuur Promotie Zoetermeer

Floravontuur Golftoernooi

12 september 2019– 12 september 2019 Locatie: Golfbaan Bentwoud

Ons jaarlijkse Floravontuur Golftoernooi staat voor een geheel verzorgd, sportief netwerkevenement op de golfbaan, dat dit jaar voor de 26e keer wordt georganiseerd!

Na 25 edities is de opzet van het Floravontuur Golftoernooi geëvalueerd en is in goed gezelschap bekeken hoe we dit jaarlijks golfevenement nóg leuker en nóg aantrekkelijker kunnen maken. Er is nagedacht over nieuwe sportieve mogelijkheden, zonder het gezellige en ongedwongen karakter van het evenement te verliezen.

Alle businessclubleden én alle bedrijven die ons golftoernooi mogelijk maken worden binnenkort benaderd door onze golfpartners Jente Kamphuis (www.vipmarketing.nl) of Dick van den Bosch (voormalig EVOFenedex) om uw deelname aan het Golftoernooi te bespreken en om u te informeren over de mogelijkheden om uw bedrijf ook tijdens deze editie te presenteren. Uiteraard zijn wij zeer betrokken bij de lopende gesprekken en mocht u vragen hebben, dan kunt u deze uiteraard ook kwijt aan mijn collega Marjolein Haars via (079) 3161612 of via mail: marjolein@promotiezoetermeer.nl

Wij zien uit naar een enthousiast deelnemersveld!

Naar komende evenementen