Floravontuur Promotie Zoetermeer

Geannuleerd Floravontuur Zomerborrel

27 augustus 2020– 27 augustus 2020 Locatie: De Weidemolen

Gezien de coronamaatregelen is helaas de Zomerborrel komen te vervallen. Namens Edwin en Adriaan hopen wij je graag volgend jaar bij de Stadsboerderij welkom te heten.

Deze eerste Floravontuur Businessborrel na de zomervakantie 2020 wordt gehost door de leden Teamwerk en Plus Verheul.

U bent van harte welkom bij Stadsboerderij De Weidemolen, die dit jaar 10 jaar bestaat! Businessclubleden Teamwerk en Plus Verheul zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Teamwerk is betrokken bij De Weidemolen omdat daar mensen werken die via Teamwerk weer aan het arbeidsproces deel nemen. Plus Verheul, waarvan het filiaal op steenworp afstand van de boerderij ligt, zorgt dat de boodschappen voor de inwendige mens zijn gedaan. 

Leden van de Businessclub melden zich, bij voorkeur, aan via de Businessclub app of anders via mail aan angela@promotiezoetermeer.nl. Maximaal twee personen per bedrijf met evt. introducé(e).

Bent u (nog) geen lid maar heeft u belangstelling om lid te worden van de Floravontuur Businessclub dan bent u uiteraard van harte welkom om bij deze borrel kennis te maken en ontvangen wij uw aanmelding graag via mail.

 

 

Naar komende evenementen