Floravontuur Promotie Zoetermeer

1e LIVE netwerkborrel RVOZ / Floravontuur

6 juli 2020– 6 juli 2020 Locatie: Het Wapen van Zoetermeer

Uitnodiging eerste LIVE-businessborrel

Maandag 6 juli - 18.00 uur - Het Wapen van Zoetermeer
Graag nodigen we alle donateurs van de Floravontuur Businessclub van harte uit om deel te nemen aan de eerste LIVE-netwerkborrel sinds maanden. We zijn te gast bij de RVOZ, die voorafgaand aan deze borrel haar Algemene Ledenvergadering organiseert.

Kijkje in de toekomst!
Deze netwerkborrel vindt plaats op maandag 6 juli a.s. na afloop van de Algemene Ledenvergadering van de RVOZ. We zouden het leuk vinden als je erbij kunt zijn, want tijdens de algemene ledenvergadering wordt aan de leden van de RVOZ gevraagd ermee in te stemmen om werk te maken van het werkelijk samenvoegen van de beide organisaties. Zo kunnen we toewerken naar 1 échte Zoetermeerse businessclub, die meer kan betekenen voor de aangesloten ondernemers en voor het Zoetermeerse ondernemersklimaat dan elk afzonderlijk. En dat náást al het prachtige werk dat we als Floravontuur Businessclub al doen voor het evenementenprogramma van de stad, en natuurlijk ook blijven doen! 
Vanaf 18.00 uur staan de drankjes klaar en kan er volop getoost en genetwerkt worden!

Let op: reserveren verplicht! 
Natuurlijk worden alle veiligheidsmaatregelen in acht genomen. Daarom is het noodzakelijk dat iedereen zich aanmeldt via de businessclub-app. Of stuur een mailtje naar Angela.
In de verschillende zalen en op het terras van Het Wapen van Zoetermeer wordt 1,5 meter afstand van elkaar gehouden. 
We zien uit naar je komst!

Anke van As             Ruud Steggerda
voorzitter                  directeur

Naar komende evenementen