Floravontuur Promotie Zoetermeer

Kick-Off van het ondernemersjaar 2020

9 januari 2020– 9 januari 2020 Locatie: Bouwhuis / Bouwend Nederland / FME

KICK-OFF van het ONDERNEMERSJAAR 2020

Op donderdag 9 januari 2020 organiseert Floravontuur Businessclub, in samenwerking met de RVOZ, de meest ondernemende nieuwjaarsreceptie van Zoetermeer e.o. 

Donderdag 9 januari 2020
Kantoor Bouwend Nederland / FME
(voormalig Bouwhuis)
Zilverstraat 69 te Zoetermeer
Tijd: 16.30 - 19.00 uur

Door middel van het samenbrengen van de twee grootste businessclubs / ondernemersverenigingen van onze actieve stad, inclusief het college van B&W en de lokale politieke vertegenwoordiging en inclusief de maatschappelijke en culturele partners van beide initiatiefnemers, benadrukken we graag dat 2020 wat ons betreft het jaar van samenwerken en vooruitgang is. Wij ontvangen u graag op de 10e etage van het voormalig Bouwhuis, waar we onder het genot van een prachtig uitzicht over onze stad en de omgeving het glas met u heffen op een ondernemend en gezond nieuwjaar.  
 
AANMELDEN
Wij stellen uw komst zeer op prijs en vragen u zich te registreren via de businessclub-app of via een E-mail aan angela@promotiezoetermeer.nl. Wij vinden het altijd leuk om nieuwe ondernemers te ontmoeten dus wilt u een introducé of collega meenemen, meld dit dan bij uw aanmelding.
 
PARKEREN 
Parkeren kan in de parkeergarage van Bouwend Nederland. Bezoekers rijden over de brug de parkeergarage in en parkeren vanaf de 1ste verdieping in de parkeergarage. Via de eerste verdieping komt men direct binnen bij de receptie. Er is tevens voldoende parkeergelegenheid op het buitenparkeerterrein van Bouwend Nederland.

Naar komende evenementen