Floravontuur Promotie Zoetermeer

Nieuwjaarsreceptie Floravontuur 2019

16 januari 2019– 16 januari 2019 Locatie: Restaurant De Witte Raaf

Het bestuur en de medewerkers van Floravontuur Promotie Zoetermeer nodigen u met veel genoegen uit voor de Floravontuur Nieuwjaarsreceptie. die plaatsvindt op woensdag 16 januari 2019 bij restaurant De Witte Raaf aan de Voorweg 173 te Zoetermeer.

Woensdag 16 januari 2019
Restaurant De Witte Raaf
Voorweg 173 te Zoetermeer
Tijd: 16.30 - 18.30 uur

(Let op: Parkeerinstructie) 

PROGRAMMA
U bent van harte welkom om samen met ons het glas te heffen op een ondernemend, creatief en gezond nieuwjaar. De brigade van De Witte Raaf zal u met enthousiasme ontvangen en u van heerlijke hapjes uit eigen Perzische keuken voorzien. De Nieuwjaarsreceptie gaat van start om 16.30 uur en rond 17.30 uur zullen bestuursvoorzitter Anke van As en directeur Ruud Steggerda u welkom heten en met u toosten op een ondernemend 2019. 
 
DINER NA AFLOOP
Echter, dit hoeft nog niet het einde te zijn van deze mooie (netwerk)avond, want De Witte Raaf heeft speciaal voor de bezoekers van de Floravontuur Nieuwjaarsreceptie, een 3-gangen Perzisch menu samengesteld voor € 29,50 of het Perzisch vegetarische menu voor € 24,50 per persoon (excl. consumpties). Zo kunnen we na afloop nog gezellig met elkaar aan tafel gaan.
 
NIEUWE START
Wij waarderen het bijzonder als u op 16 januari in de gelegenheid bent om bij De Witte Raaf langs te komen. Wilt u een introducé meenemen om hem/haar te laten kennismaken met onze laagdrempelige businessclub, meld dit dan bij uw aanmelding. Want ook in 2019 zullen we ons uiterste best doen om de Floravontuur Businessclub zo levendig en ondernemend mogelijk te laten zijn en elke nieuwe donateur kan natuurlijk aan deze levendigheid  bijdragen. 
 
PARKEREN EN TAXIBUSJE
Omdat we het erg gezellig vinden dat iedereen komt maar het parkeerterrein van de Witte Raaf niet voldoende plaats heeft voor iedereen, hebben we extra parkeergelegenheid georganiseerd op het parkeerterrein van de Intratuin aan de Voorweg 192 te Zoetermeer. Tussen 16.15 uur en 20.00 uur zal een taxibusje pendelen tussen het parkeerterrein en De Witte Raaf. Het parkeerterrein is tot 22.00 uur geopend. 

AANMELDEN
Graag ontvangen wij bevestiging van uw komst en die van uw introducé via de businessclub-app of via een E-mail aan angela@promotiezoetermeer.nl. U kunt in hetzelfde E-mailbericht aangeven of u gebruik wilt maken van de diner-optie.
 
Wij kijken ernaar uit u persoonlijk te mogen verwelkomen op 16 januari bij restaurant De Witte Raaf!

Naar komende evenementen