Floravontuur Promotie Zoetermeer

Online kennissessie: COVID-19 ondernemersregelingen

3 november 2020– 3 november 2020 Locatie: Stadstheater Zoetermeer

Door de strengere coronamaatregelen, zal de bijeenkomst geheel online gehouden worden. De inloglink om de onlinebijeenkomst te volgen, zal in de loop van de week volgen. Let op de tijden zijn aangepast.

Dinsdag 3 november 2020 - Kennissessie COVID-19 ondernemersregelingen 

Speciaal voor de leden van de businessclub, van de RVOZ en voor alle Zoetermeerse ondernemers, organiseert Floravontuur Businessclub twee online bijeenkomsten voor ZZP-ers en ondernemers met personeel. Deze sessies worden online gestreamd en afhankelijk van de locatiekeuze is er een beperkte mogelijkheid om de presentatie live bij te wonen. 

Presentatie: Jo Weerts - JWinfotainment
‘wie de spelregels kent, staat nooit buitenspel’

16.30 u:   ZZP’er? Dit betekent TOZO, TOGS en de TLV 1 en TLV 2-regeling voor jou!
Met alle informatie op een rij over de speciale regelingen voor ZZP’ers met omzetverlies i.v.m. corona. Zowel afhandeling van de bestaande regelingen als het aanvragen van een nieuwe toelage.

17.15 u:   Einde / pauze

17.30 u:   NOW 1.0 / 2.0 / 3.0 voor ondernemers met personeel
Tips & advies - inclusief de valkuilen - over de afhandeling van de regelingen NOW 1.0 en NOW 2.0 én alles over het aanvragen van de regeling NOW 3.0 (vanaf 30 oktober)

18.30 u:   Einde van de bijeenkomst

Meld je in de Floravontuur APP aan of via angela@promotiezoetermeer.nl. Houd deze app en de mailbox in de gaten voor de laatste berichtgeving over het programma.

Naar komende evenementen