Floravontuur Promotie Zoetermeer

40 jaar Blomsma - Open huis

donderdag 29 augustus 2019

Blomsma bestaat 40 jaar en om dat te vieren organiseert het Zoetermeerse familiebedrijf, één van de meest toonaangevende signmakers en veiligheidssignaleringsspecialisten van de Benelux, op 27 september in de middag (vanaf 13.30 uur) een Open Huis. Een middag vol inspiratie, innovatie, seminars met bekende sprekers en uiteraard een kijkje achter de schermen van Blomsma.

Bezoekers kunnen kennismaken met de routines en hen wordt getoond met hoeveel zorg en toewijding het team de producten vervaardigt. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje.

Er is een breed programma samengesteld van seminars in verschillende vakgebieden,  burgemeester Charlie Aptroot zal een speech houden en uiteraard staat directeur-eigenaar Willem Heijboer in zijn toespraak stil bij 40 jaar Blomsma. De keynote wordt verzorgd door trendwatcher Igor Beuker.

Al met al een compleet programma dat interessant is voor veel ondernemers. Meer informatie over het Open Huis is te vinden op de speciale openhuispagina: https://www.blomsma.nl/openhuis2019

Naar nieuwsoverzicht