Floravontuur Promotie Zoetermeer

Leden-voor-Leden: Personal Sports Club

maandag 12 oktober 2020

Mino Raoef, eigenaar van Personal Sports Club, heeft een leuk Leden-voor-Ledenaanbod, speciaal voor de Floravontuur Businessclubleden.

Bij een nieuw jaarlidmaatschap mag leden van de businessclub 3 maanden gratis sporten en krijg je een beautybehandeling of massage cadeau!

De Personal Sports Club Zoetermeer van Mino Raouf is verdeeld over twee etages. Op de begane grond staat een grote variëteit aan trainingstoestellen van Technogym. “De eerste etage is na de lockdown helemaal gerenoveerd. Er is een grote multifunctionele trainingsruimte ontstaan waar crossfit achtige oefeningen gedaan kunnen worden en intensief getraind kan worden.” Ook is er een speciale ruimte voor boksen en kickboksen voor volwassen waarbij er zonder blessure getraind wordt. 

“Het draait bij de Personal Sports Club om een goede, totale verzorging van uw lichaam”, legt Raouf uit. “In het abonnement krijgt u naast een personal training ook zelfs een complete beautybehandeling.” Deze beautybehandeling wordt gegeven in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte. 

Mino nodigt je graag uit voor een gratis proeftraining. 

Wil je meer weten over het sporten, personal training of sporten voor kinderen bij Personal Sports Club op de hoek van het Woonhart Zoetermeer ? Klik hier voor meer info.

 

 


 

Naar nieuwsoverzicht