Floravontuur Promotie Zoetermeer

Anke van As inkomend voorzitter FPZ

donderdag 18 januari 2018

Stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer heeft een goedbezochte nieuwjaarsreceptie achter de rug. Samen met donateurs, relaties, politiek en culturele partners is vooruitgekeken op het nieuwe jaar.

Voorzitter Lennie Huizer liet in haar nieuwjaarstoespraak weten dat zij medio 2018 haar functie overdraagt aan Anke van As, die per 1 januari als inkomend voorzitter in het bestuur zitting neemt. Lennie Huizer heeft dan 14 jaar lang haar enorme inzet en betrokkenheid getoond bij de activiteiten én bij de vele relaties van onze promotiestichting. Anke van As (Van As Makelaardij) gaat met veel enthousiasme aan de slag en laat weten er erg veel zin in te hebben.

Tegelijkertijd is Ed Gareman (@Signs) in het zonnetje gezet. Hij neemt afscheid als bestuurslid en heeft zich als betrokken ondernemer vele jaren ingezet voor Floravontuur. Hiervoor zijn, vooruitlopend op een officieel afscheid met het bestuur, uiteraard ook mooie woorden van dank uitgesproken.

Al met al was het een heel mooie bijeenkomst. We willen alle aanwezigen hartelijk danken voor hun komst. We zien uit naar een mooi, bruisend en innovatief 2018!

Naar nieuwsoverzicht