Floravontuur Promotie Zoetermeer

Benefietconcert Poco a Poco door Rotaryclubs Zoetermeer

donderdag 3 oktober 2019

De gezamenlijke Rotaryclubs in Zoetermeer nodigen de leden van de Floravontuur Businessclub van harte uit voor het bijwonen van een bijzondere benefietvoorstelling in het Stadstheater Zoetermeer. Het concert heeft tot doel geld in te zamelen voor leerlingen in Peru die leven onder het bestaansminimum en hierdoor naar school kunnen. 

Anuschka en Maria Pedano
Op zondag 13 oktober verzorgen leerlingen van het Picasso Lyceum en het Erasmus College in het Stadstheater Zoetermeer een benefietconcert voor jongeren in Peru. Het hoogtepunt van het concert zijn de zusjes Anuschka (altviool) en Maria (hobo en zang) Pedano. De zussen hebben deelgenomen aan verschillende internationale concoursen en festivals, zoals het Grachtenfestival, en hebben mooie prijzen gewonnen, zoals de eerste plaats bij het Prinses Christina Concours in Rotterdam. Ze waren ook al een paar keer te gast in het televisieprogramma Podium Witteman en inmiddels treden zij op over heel de wereld. De presentator van deze middag is Jeroen van Grunsven, winnaar van de nationale musical award voor de beste mannelijke hoofdrol in 2017.

Poco a Poco
De vrijwilligersorganisatie Poco a Poco organiseert de steunverlening in Peru. De organisatie van het concert wordt volledig gesteund en gesponsord door de Rotaryclubs in Zoetermeer. Het benefietconcert is in haar organisatie uniek te noemen: 95% van elke euro die wordt gedoneerd zal rechtstreeks ten goede komen aan een leerling in Cusco voor schoolgeld, boeken, schriften en schooluniformen; maar ook in enkele gevallen voor vervoer naar school. 

Help mee!
Ed Gareman, voormalig bestuurslid van Floravontuur Promotie Zoetermeer en lid van onze Businessclub, is nauw betrokken bij dit mooie initiatief:

Zoals u wellicht eerder heeft vernomen organiseren de gezamenlijke Rotaryclubs Zoetermeer een benefietconcert voor leerlingen in Peru die leven onder het bestaansminimum en toch naar school willen voor een startpositie in de maatschappij. De organisatie Poco a Poco helpt deze kinderen op individuele basis met succes.

Het bijzondere van dit benefietconcert is dat hoog getalenteerde leerlingen van het Picassolyceum en Erasmuscollege zich belangeloos inzetten voor dit concert: leerlingen voor leerlingen. U wordt van harte uitgenodigd dit concert te steunen. Dit kunt u doen op twee verschillende manieren:

U steunt door een financiële gift over te maken op ROTARY ZOETERM ZEGWAART IBAN: NL64ABNA0621994642.
U steunt door de koop van kaarten om dit prachtig concert bij te wonen. Dit kan bij het Stadstheater.

Graag uw steun voor de kinderen die de kans zoeken voor een startpositie in hun maatschappij.

Namens de Rotaryclubs Zoetermeer,

Ed Gareman

Het volledige programma én de link om kaarten te kopen zijn terug te vinden op ZoetermeerBruist.

Naar nieuwsoverzicht