Floravontuur Promotie Zoetermeer

Bezoek dit weekend de UITparade en het UITfestival!

woensdag 11 september 2019

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 september wordt het culturele seizoen geopend tijdens het UITfestival Zoetermeer 2019! Als kick-off van dit mooie evenement wordt op vrijdag 13 september de UITparade georganiseerd, een nieuw evenement vol verrassende elementen. 

NIEUW: UITparade
Op het Cadenzaplein en in alle hoeken en gaten van het theater zullen er kleine voorstellingen plaatsvinden van rond de 15 minuten. Denk hier bij aan plekken als de orkestbak, artiestenfoyer, regiecabine, douche en nog vele andere gekke locaties waar je normaal als publiek niet zo snel komt. Stel je eigen programma samen en bezoek zo unieke optredens in allerlei genres. De UITparade wordt om 19.00 uur op het Cadenzaplein geopend door niemand minder dan Javier Guzman. De optredens zijn gratis te bezoeken tussen 19.00 uur en 23.00 uur.

UITfestival
Bekijk gratis previews van artiesten van het Stadstheater, Cultuurpodium Boerderij en vele andere Zoetermeerse organisaties en verenigingen. Maar er is meer! Doe mee aan verschillende workshops en activiteiten voor jong & oud van Ateliers 1819, Urban Art Studio, CKC & partners, Bibliotheek Zoetermeer, stichting Piëzo, filmhuis Cameo, museum De Voorde en het Stadstheater. Kom ook in de avond naar het Cadenzaplein en luister live naar de leukste professionele artiesten. In samenwerking met het Rastaplas Festival is het genieten van reggae met de band Dei.3avu en dj Reggae Barbie.

De populaire coverband jeWelste is om 20.00 uur aan zet met een spetterend live-optreden. Deze dynamische live act heeft zijn wortels in Zoetermeer en heeft daarmee een grote schare fans in onze stad. JeWelste wordt door Floravontuur zelf aangedragen, in 2018 stonden zij nog als slotact op Bodega Norton Culinair Zoetermeer met hun swingende repertoire van de seventies tot nu, van Bohemian Rhapsody tot aan Sex on Fire.

De avond wordt vanaf 21.40 uur groots afgesloten met Physical Graffiti, aangeboden door Cultuurpodium Boerderij. Deze band is al ruim 20 jaar Europa’s grootste en meest succesvolle Led Zeppelin tribute act. Physical Graffiti heeft een solide fundament opgebouwd in zowel het Nederlandse clubcircuit als in heel Europa. “Het lijkt alsof Led Zeppelin er écht zelf staat te spelen!” is een veel gehoorde uitspraak. Tijdens het UITfestival Zoetermeer krijgen de bezoekers een preview van de show die begin 2020 in De Boerderij te zien zal zijn. Een indrukwekkende finale!

Het UITfestival zal op zaterdag 14 september om 12:00 uur worden geopend door wethouder Margreet van Driel. De optredens starten om 12:00 uur en duren tot 22:45 uur. Informatie over beide evenementen is te vinden op: www.uitfestivalzoetermeer.nl

Naar nieuwsoverzicht