Floravontuur Promotie Zoetermeer

Bijeenkomst Vrienden van Xiamen | 18 april 2019

donderdag 18 april 2019

De Zoetermeer-Xiamen Friendship Association biedt op basis van de stedenband tussen Zoetermeer en Xiamen een platform voor ondernemers, culturele en onderwijsinstellingen, sportverenigingen en particulieren met belangstelling voor de stad Xiamen en omliggende regio in Zuidoost-China. Op donderdag 18 april organiseert de stichting Vrienden van Xiamen, in samenwerking met de Vereniging Nederland China (VNC), een informatieve bijeenkomst die voor leden van de Floravontuur Businessclub interessant kan zijn. 

Donderdag 18 april 2019 vanaf 16:30 uur tot ca 19:00 uur in Snowworld
(Wengenzaal), Buytenparklaan 30, 2717 AX Zoetermeer.

Mevrouw Annette Nijs, voormalig staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en voormalig lid van de Tweede Kamer, is thans China-watcher en adviseur over China-aangelegenheden voor bedrijven en onderwijsinstellingen. Zij spreekt op deze bijeenkomst over haar binnenkort te verschijnen boek: “The China Factor, towards a Century with Chinese Characteristics”. Dit boek gaat nader in op het steeds grotere stempel die China drukt op de wereldorde en hoe daar in de westerse wereld mee om te gaan. Annette Nijs was ruim 10 jaar Executive Director Global Initiative van de China Europe Business School (CEIBS), de nr 1 business school in China en was voordien oprichter van het Europe China Institute aan de Nyenrode Business University (zie ook: www.AnnetteNijs.nl).

Programma 18 april:

16:30 uur          Inloop en registratie
17:00 uur          Opening door Luigi van Leeuwen, voorzitter ZXFA
17:10 uur          Mededelingen van de voorzitter van VNC, de heer Henk Kool
17:20 uur          Presentatie over “The China Factor” door Mevrouw Annette Nijs.
17:50 uur          Vragen en discussie
18:00 uur          Afsluiting door Luigi van Leeuwen
18:05 uur          Borrel en snacks, gelegenheid tot netwerken
19:00 uur          Einde bijeenkomst

Aanmelden/afmelden kan via: info@vriendenvanxiamen.com

N.B.: Na afloop van de bijeenkomst is er voor de liefhebbers gelegenheid een kijkje te nemen op de skipiste of kan men zich met een avondskipas (4 uur voor slechts Eu 20,- exclusief materiaal) verder bekwamen op ski’s of snowboard. Wanneer u hiervoor belangstelling heeft of nadere vragen heeft, dan ook graag melden via het mailadres.

Naar nieuwsoverzicht