Floravontuur Promotie Zoetermeer

Boerderij krijgt wederom internationale erkenning

dinsdag 6 februari 2018

Wij feliciteren Cultuurpodium Boederij met de verkiezing tot, opnieuw, tweede beste popzaal van Europa door lezers van het gerenommeerde Britse PROG / Classic Rock magazine.

‘PROG magazine’ is internationaal gezien hét muziektijdschrift op gebied van progressieve rockmuziek. Elk jaar vraagt ‘PROG’ haar lezers om in verschillende categorieën hun stem uit te brengen, waaronder ‘artiest van het jaar’, ‘beste album’ en ‘favoriete concertzaal’. De beroemde Royal Albert Hall in Londen schittert al jaren op de eerste plaats. Cultuurpodium Boerderij was de afgelopen jaren al in de top 10 terug te vinden, maar sinds enkele jaren staat het poppodium zelfs op de tweede plek. Jaarlijkse komen ruim 50.000 muziekliefhebbers uit binnen- en buitenland naar Cultuurpodium Boerderij om in een intieme setting te genieten van wereldberoemde muzikanten.

Directeur/programmeur Arie Verstegen is trots dat het gelukt is om deze prachtige positie te behouden. “De internationale erkenning is mede te danken aan de vele Britse muzikanten en bezoekers die elk jaar naar Zoetermeer afreizen. Het aantal buitenlandse bezoekers neemt nog steeds toe”. Door zijn betrokkenheid en uitgebreide netwerk lukt het Verstegen keer op keer unieke muzikanten naar Nederland te halen. Zo stond in 2017 onder andere de Britse gitarist Steve Hackett (Genesis) voor twee exclusieve Nederlandse concerten in een uitverkochte Boerderij. Het bijzondere aan Cultuurpodium Boerderij is dat het vaak na afloop van een concert mogelijk is om bandleden persoonlijk te ontmoeten. Dit geeft een extra dimensie aan een concert.

 

Naar nieuwsoverzicht