Floravontuur Promotie Zoetermeer

Doe ook mee aan het Groot Zoetermeers Dictee

dinsdag 8 januari 2019

Burgemeester Aptroot leest op zaterdag 9 februari het eerste Zoetermeers Dictee voor. Dit evenement, waarvan de opbrengst naar Taalmaatjes gaat, wordt in het Oranje Nassau College gehouden. 

De organisatie van de eerste editie van het Groot Zoetermeers Dictee is in handen van de Lionsclubs Soetermare en De Meerbloem. Voor dit mooie inititatief kan de organisatie nog wat hulp gebruiken. “We zijn nog naarstig op zoek naar bedrijven die het evenement willen sponsoren”, zegt Sofie van der Linden van Lionsclub Soetermare. Voor het Groot Zoetermeers Dictee zijn een drietal sponsorpakketten samengesteld. Maar men kan ook prijzen beschikbaar stellen. Meer informatie hierover staat op de website www.grootzoetermeersdictee.nl.  

Ook leuk: bedrijven en organisaties kunnen met een team van maximaal vier personen aan het dictee meedoen! Via de website kan men zich hiervoor opgeven.

De totale opbrengst van het Groot Zoetermeers Dictee gaat naar Taalmaatjes van Gilde SamenSpraak, onderdeel van de Stichting Vrijwilligers Centrale Zoetermeer. “Uiteraard zijn we  enorm blij dat onze burgemeester heeft toegezegd het dictee te zullen voorlezen", zegt Sofie van der Linden. De leerkrachten van het ONC, het Erasmus College, het Alfrink College en Picasso Lyceum zijn bezig met het schrijven van het dictee dat uiteraard een Zoetermeers tintje krijgt.

Naar nieuwsoverzicht