Floravontuur Promotie Zoetermeer

Businessclub welkom bij opening Stormbaan Festival

donderdag 11 juli 2019

Van 19 tot en met 28 juli organiseert donateur Gamecity Zoetermeer voor de tweede jaar op rij hét springkussenevenement van de regio. Het Stormbaan Festival 2019 bestaat uit een 400 m lange stormbaan met daarnaast foodtrucks en kraampjes. De stormbaan is 10 dagen lang beschikbaar voor jong en oud. Leden van de Floravontuur Businessclub zijn van harte welkom bij de officiële opening en mogen als eerste de uitdaging aangaan!

Pak dat voordeel en verken de baan alvast én kom dan zeker nog eens terug met familie, vrienden of collega's om de strijd aan te gaan. Het programma is als volgt:

Vrijdag 19 juli 2019
10.50 uur - Ontvangst bij GameCity, Wattstraat 20-22
11.00 uur - Officiële opening door wethouder Margreet van Driel en Jacques Boonekamp

Van 11.30 tot 12.00 uur zijn de baan en het foodcourt beschikbaar voor leden van de Floravontuur Businessclub. Geniet van een hapje en een drankje en zet als je wilt een nieuw baanrecord. Vanaf 12.00 uur is de baan geopend voor bezoekers en kunnen leden alleen op basis van beschikbaarheid gebruik maken van de stormbaan.

Graag ontvangt GameCity van ons wie zij kunnen verwachten. Aanmelden kan tot woensdag 17 juli via info@promotiezoetermeer.nl.

Naar nieuwsoverzicht