Floravontuur Promotie Zoetermeer

Dringend gebruikte laptops nodig voor thuisonderwijs

dinsdag 14 april 2020

Beste relatie, donateur,

Tijdens de coronacrisis worden veel mooie, succesvolle initiatieven op touw gezet om anderen te helpen en te ondersteunen. We helpen elkaar waar het kan!  Er gaat al heel veel goed, maar nog niet alles is opgelost. Zo zijn er nog heel veel kinderen in Zoetermeer die geen thuisonderwijs kunnen volgen, gewoon omdat zij niet over een laptop beschikken. Daarom doet Floravontuur Businessclub graag een oproep aan al haar relaties, mede op initiatief van CDA Zoetermeer: 

Heeft je onderneming nog oude laptops liggen, dan kunnen schoolgaande kinderen in Zoetermeer deze heel goed gebruiken! Stichting Leergeld kan deze laptops, in samenwerking met stichting Ecoware, geschikt maken voor de kinderen die zich geen laptop kunnen veroorloven en deze aan hen beschikbaar stellen voor het thuisonderwijs.  

De laptops kunnen worden ingeleverd bij:
Stichting Ecoware
Wattstraat 58
2723 RD Zoetermeer

In verband met de huidige RIVM-maatregelen kun je de laptops plaatsen in de daartoe bestemde rolkarren bij de ingang. Graag op elke laptop de contactgegevens vermelden, want de data op de systemen worden zorgvuldig verwijderd en hiervoor ontvang je een certificaat. Gebruik hiervoor het inleverformulier 'Laptop Ecoware' en plak deze op de laptop. De gegevens worden slechts gebruikt voor de registratie van de laptop.
(Let op: niet alle smartphones ondersteunen een link vanuit de businessclub-app, bezoek daarom dit nieuwsbericht op onze website www.promotiezoetermeer.nl en download daar het formulier.) 

We hopen op veel reacties! 

 

Voor hergebruik geldt dat de laptops minimaal de volgende specificaties moeten hebben:

I3 processor
4 GB Memory
128 GB Harde schijf of SSD
Inclusief oplader

Naar nieuwsoverzicht