Floravontuur Promotie Zoetermeer

Floravontuur Golftoernooi

maandag 3 september 2018

Heeft u zich al ingeschreven voor het 25e Floravontuur Golftoernooi?

Reminder 25e Floravontuur Golftoernooi

WOENSDAG 12 SEPTEMBER 2018

Beste donateur en relatie van de Floravontuur Businessclub,

Voor de zomervakantie hebben we u de uitnodiging toegezonden voor het 25e Floravontuur Golftoernooi. Wilt u aan het golftoernooi deelnemen, maar heeft u zich nog niet aangemeld? Doe dit dan snel alsnog! Het belooft weer een prachtige golfdag te worden, die zowel aan de geoefende als aan de beginnend golfer een enorm leuk programma biedt. Bent u erbij?

Het belooft een heel gezellig, en  sportieve golfdag te worden, die zowel aan de geoefende golfer als aan de absoluut beginner een leuk en uitdagend programma biedt. Uiteraard is er gedurende de dag veel gelegenheid om te netwerken, presenteren weer enkele bedrijven zich in de baan (er zijn nog mogelijkheden om ook uw bedrijf te presenteren) en wordt er afgesloten met een altijd gezellige netwerkborrel op het terras van BurgGolf Westerpark. Traditioneel is het barbecuebuffet weer een samenwerking tussen BurgGolf, Hofstede Meerzigt en Piet van den Berg. Alle reden om u aan te melden!

Graag ontvangen wij uw bericht van deelname aan het Golftoernooi via marjolein@promotiezoetermeer.nl. U vindt alle informatie over het toernooi in de bijlage en heeft u belangstelling om te sponsoren om zo onder de aandacht te komen van de ondernemers en bedrijven die deze jubileumeditie aanwezig zijn? Laat het graag weten!

 

We zien uit naar uw komst!

 

Met hartelijk groet,

Floravontuur Promotie Zoetermeer


Ruud Steggerda

Directeur

 

Naar nieuwsoverzicht