Floravontuur Promotie Zoetermeer

Verplaatst naar volgend jaar: Forward Events organiseert Jazz Dinnershow

dinsdag 6 oktober 2020

VERPLAATST NAAR VOLGEND JAAR  VRIJDAG 15 JANUARI 2021.In verband met de aangescherpte maatregelen is het event

verplaatst van 6 november naar 15 januari.

Marco Moens van Forward Event gaat in de Oude Kerk te Scheveningen een Jazz Dinnershow organiseren.

Het is bijna 15 jaar geleden dat North Sea Jazz naar Rotterdam vertrok. Hoog tijd om de jazz terug naar de Noordzee te halen! Deze eerste, maar nu al legendarische, Noordzee Jazz Dinnershow vindt plaats op een unieke evenementenlocatie, de monumentale Oude Kerk op Scheveningen.

Na de afgelopen maanden heeft iedereen er weer zin in: gezellig uit eten gaan of een goed concert bijwonen. Hetzelfde geldt voor ondernemers in de evenementenbranche: hun handen jeuken om weer aan de slag te kunnen. David van Kruiselbergen, evenementenorganisator, vertelt: “In onze evenementenlocatie de Oude Kerk op Scheveningen kunnen we geheel volgens de corona-voorschriften mensen een avond zorgeloos laten genieten. Dit is een mooie gelegenheid om artiesten weer een podium te geven, de leveranciers weer laten doen wat ze het liefst doen en het publiek te geven waar ze al zo lang naar verlangen. We brengen de Nederlandse top van de Jazzmuziek samen met een avond culinair genieten!”

Vanaf 18.00 uur zijn gasten welkom om in een sfeervolle club setting te luisteren naar vier shows, met in de hoofdrol Marjorie Barnes, Frits Landesbergen en jazzband RED!

Iedereen krijgt aan tafel een fantastisch 8-gangen diner geserveerd, gecombineerd met vier mooie bijpassende wijnen. En dat in een prachtig historisch en sfeervol verlicht gebouw.

Een avond om nooit te vergeten! Wees er op tijd bij en boek uw ticket via www.noordzeejazz.com

Uiteraard is alles corona proef. Mocht het onverhoopt niet doorgaan, dan krijg je je geld van de bestelde tickets natuurlijk volledig terug.

Naar nieuwsoverzicht