Floravontuur Promotie Zoetermeer

Gastvrij Zoetermeer is op zoek naar ambassadeurs, partners en sponsoren!

woensdag 22 januari 2020

De Stichting Gastvrij Zoetermeer is mede op verzoek van de gemeente Zoetermeer opgericht en heeft als kernactiviteit de inzet van Gastvrije Geuzen, die inwoners en bezoekers een warm welkom heten in de binnenstad (Woonhart, Stadshart, Dorpsstraat) en bij diverse evenementen in Zoetermeer.

Stichting Gastvrij Zoetermeer zoekt Gastvrije Geuzen; trotse vrijwilligers die zich in willen zetten voor de promotie van Zoetermeer. Het gaat daarbij niet alleen om inwoners van Zoetermeer; de stichting wil ook bedrijven en instellingen aanzetten hun medewerkers te vragen om zich aan te melden als Gastvrije Geus. Ook nodigt de stichting instellingen, die activiteiten en evenementen organiseren, uit om partner te worden. Stichting Gastvrij Zoetermeer probeert zoveel mogelijk zelf contacten te leggen met organisatoren, maar organisaties kunnen ook zelf actief de stichting benaderen.

Voor informatie over (en aanmelden als) Gastvrije Geuzen kun je terecht bij Arjan de Rooij op 06-54968111. Voor informatie over sponsoring/partnerschap van bedrijven kun je bellen met Ron van den Berg op 06-23065422

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Gastvrij Zoetermeer

Naar nieuwsoverzicht