Floravontuur Promotie Zoetermeer

Gratis wagenparkscan via Bereikbaar Haaglanden

donderdag 29 augustus 2019

Beschik je met je bedrijf over een wagenpark en heb je interesse om hierin te verduurzamen? Lees dan vooral verder! In opdracht van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) starten in september drie adviseurs die kunnen ondersteunen bij het duurzamer maken van de personen-, bestel- en/of vrachtauto's.

Wilt u inzicht in hoe uw wagenpark te verduurzamen? Geef u dan snel op, want deelname is beperkt mogelijk.

Martijn Duijndam, Emile van Rijn en Jean-Paul de Poorter geven u inzicht in mogelijke verduurzamingsmaatregelen. Aspecten waar zij naar kijken zijn onder andere: voertuigen, vervoerstromen, kosten op lange en korte termijn en duurzaamheidsprestaties en -ambities.
Het doel is bedrijven te prikkelen tot maatregelen om zoveel mogelijk CO2 en luchtverontreinigende emissies te reduceren en zo mogelijk ook kosten te besparen. De drie adviseurs trekken gezamenlijk op met de logistiek makelaar van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland.

De werkzaamheden lopen tot en met oktober 2019 en tot die tijd hebben zij de mogelijkheid om aan circa 30 veelal grote MKB bedrijven een advies uit te brengen. Daarna wordt de opgedane kennis en ervaring tot het eind van het jaar breder verspreid.

Interesse? Neem contact op met Michel Oldenburg.

Naar nieuwsoverzicht