Floravontuur Promotie Zoetermeer

Groen licht voor één Zoetermeerse Businessclub

maandag 6 juli 2020

Op maandag 6 juli hebben de leden van Ondernemersvereniging Raad Voor Ondernemend Zoetermeer ingestemd met het voorstel om samen te gaan met de Floravontuur Business Club. Daarmee is de weg vrij om één krachtige ondernemersvertegenwoordiging te vormen voor Zoetermeer met ingang van 2021.

RVOZ-voorzitter Benita van Wegen en Floravontuur-voorzitter Anke van As zijn erg blij met dit heuglijke feit. "Wij zijn blij en trots dat we straks een grote businessclub hebben die staat voor alle ondernemers, aangevuld met mooie evenementen.” Anke van As vult aan: "Het ontstaan van één betekenisvolle businessclub voor Zoetermeer heeft grote waarde voor de stad en voor het vestigingsklimaat. Hier zijn niet alleen de ondernemers bij gebaat, maar heel de stad gaat hiervan profiteren."

De afgelopen jaren hebben RVOZ en Floravontuur Promotie Zoetermeer waar mogelijk al samengewerkt door het openstellen van evenementen voor elkaars leden en nieuwe evenementen samen op te pakken. Na het instemmen van de leden van de RVOZ kunnen beide partijen zich toeleggen op de vervolgstappen die nodig zijn voor de feitelijke fusie in 2021. Met het samengaan ontstaat er een nieuwe organisatie die zich zal gaan toeleggen op onder andere het versterken van het vestigingsklimaat, het ondersteunen van het cultuur-, vrijetijds- en evenementenprogramma in de stad en het ondersteunen van congressen en strategische business events.

Naar nieuwsoverzicht