Floravontuur Promotie Zoetermeer

Lekkers wordt Maison Kelder

vrijdag 16 maart 2018

Lekkers uit de Dorpsstraat wordt overgenomen door Maison Kelder. 

Esther van der List heeft, om gezondheidsredenen, besloten de winkel per 1 april over te doen aan Maison Kelder.

'Een moeilijk maar goed besluit" zoals ze zelf zegt in de brief die ze deze week aan al haar relaties zond. Zie hieronder.

Wij danken Esther voor de jarenlange prettige samenwerking en voor alles wat zij voor de Dorpsstraat betekend heeft. 

We wensen Esther en haar man alle goeds voor de toekomst. 

 

Zoetermeer, 13 maart 2018

 

 

Beste mensen,

 

Voor jullie allemaal is mijn winkel in de Dorpsstraat in Zoetermeer een bekende plek. Ik run de zaak al zeventien jaar, met grote passie en toewijding. Omdat ik kamp met mijn gezondheid - ook dat is voor jullie geen geheim - heb ik besloten een stap terug te doen, maar wel zo dat Lekkers kan blijven voortbestaan. Per 1 april wordt de bekende Haagse banketbakkerij Maison Kelder de nieuwe eigenaar.

 

Het verkopen van je winkel is geen makkelijk besluit, maar het is wel een goed besluit. Ten eerste omdat Lekkers bij Maison Kelder in goede handen is. Net als bij ons staan passie en liefde voor het ambacht er hoog in het vaandel. Daarnaast voel ik me in mijn besluit gesteund door iedereen die mij lief is: allereerst Marcel, mijn man, en natuurlijk mijn ouders. En tot slot is het beter voor mijzelf. Mijn gezondheid gaat de afgelopen tijd achteruit. Door mijn leverziekte PSC heb ik steeds minder energie en concentratie, waardoor doorgaan eenvoudigweg geen optie is.

 

Ik ben dankbaar dat ik met Lekkers zeventien mooie jaren heb mogen doormaken, en dat Lekkers verder kan, met zijn vertrouwde producten en met een nieuw assortiment. Maison Kelder is een begrip in Den Haag, ik zou me geen betere nieuwe eigenaar kunnen wensen. Ik heb er een goed gevoel bij en hoop natuurlijk dat dat bij jullie ook zo is. Na 1 april blijf ik nog een tijdje aan de winkel verbonden, om de overgang zo goed mogelijk te laten verlopen.

 

Mijn persoonlijke vooruitzichten zijn nog niet op alle fronten helder. In het ergste geval is een levertransplantatie nodig, maar dat hangt weer af van hoe snel mijn ziekte zich zal ontwikkelen. Ik hou jullie op de hoogte. Voor nu wil ik afsluiten met een warme groet, voor iedereen die begaan is met Lekkers.

 

Alle goeds voor jullie en dank voor jullie steun!

 

 

Esther van der List

 

foto: Peter Franken

Naar nieuwsoverzicht