Floravontuur Promotie Zoetermeer

MKB-digiwerkplaats (DIF) biedt ondernemers hulp

vrijdag 8 mei 2020

Dwingt de Corona-cisis u om uw bedrijfsvoering aan te passen, wij kunnen helpen!

Wilt u weten wat voor risico’s het aanpassen van uw bedrijfsvoering met zich meebrengt op het gebied van information security, of ben u opzoek naar advies? Laat de studenten van de mkb-digiwerkplaats u dan helpen met het ontwerpen van maatregelen en/of oplossingen!

Derdejaars studenten Information Security Management kunnen voor u gedurende een periode van 10 weken (start 28 april 2020) een vraagstuk op het gebied van security (beleid) uitzoeken en maatregelen ontwerpen en/of oplossingen bieden voor uw organisatie.

In samenspraak met u formuleren de studenten een heldere doelstelling en bakenen de opdracht af, waarna de studenten aan de slag gaan en met concrete en passende oplossingen voor uw organisatie komen. Van u verwachten wij dat u de studenten gedurende de periode van 10 weken tenminste twee maal spreekt. Een keer aan het begin van de periode om de opdracht te formuleren en nog een keer aan het einde van het project. Daarnaast verwachten wij dat de studenten beschikking krijgen over de informatie en materialen die zij nodig hebben om de opdracht goed voor u te kunnen uitvoeren.

Wanneer u geen goed beeld heeft bij een security vraagstuk bekijk dan bijgevoegd document om een richting te krijgen. Er zijn mogelijkheden zat en wij bieden nu 'gratis' handen en voeten om u te helpen!"

Aanmelden kan via mkbdigiwerkplaats@dutchinnovationfactory.nl

Meer informatie: https://www.mkbdigiwerkplaats.nl/

Naar nieuwsoverzicht