Floravontuur Promotie Zoetermeer

Nieuwe voorzitter RVOZ

vrijdag 20 april 2018

Wij feliciteren Benita van Wegen met haar benoeming tot nieuwe voorzitter van de Raad voor Ondernemend Zoetermeer (RVOZ). Ze werd gisteren tijdens de algemene ledenvergadering voorgedragen door het oude bestuur en door de leden gekozen. Er waren geen tegenkandidaten voor de positie.

Van Wegen is eigenaresse van Dierenboetiek Rokkeveen, sinds eind 2016 gevestigd aan de Quirinegang in Winkelcentrum Rokkeveen. Van maart 2014 tot aan de recente gemeenteraadsverkiezingen was de voormalig Miss Zoetermeer raadslid namens de LHN.

,,Zo kan ik mijn ervaringen in de politiek en ondernemerskwaliteiten combineren om Zoetermeer regionaal te vertegenwoordigen,” zei Van Wegen eerder tegen www.zoetermeersdagblad.nl. ,,De stad is gebaat bij een goed werkende ondernemersvereniging als de RVOZ. Ik zie het als een voorrecht om daar aan bij te mogen dragen.”

Tijdens de Algemene ledenvergadering werd na 9,5 jaar afscheid genomen van de voorzitter van de RVOZ Nicole Hofland. Ook Jesse Hartgring trad na 4 jaar af als bestuurslid.
Naast Benita van Wegen als Voorzitter van de RVOZ zijn er drie nieuwe bestuursleden toegetreden weten Arjan uit de Bosch, Robbert Roos en Sebastiaan Smit.

 

foto: RVOZ

Naar nieuwsoverzicht