Floravontuur Promotie Zoetermeer

Oproep Museum De Voorde

donderdag 8 oktober 2020

Op woensdag 23 september is de Floravontuur Businessclub op bezoek geweest bij Musuem De Voorde, en mochten we de tentoonstelling 'Stoere helden tijdens corona' komen bezichtigen. Het Museum heeft er zelf het NOS Journaal mee gehaald. Volgend jaar presenteren zij het project STOER.

STOER gaat over empowerment waarbij het begrip ‘stoer’ een nieuwe lading krijgt. Dit gaat het museum doen aan de hand van drie tentoonstellingen en twee grote activiteiten. Fondsen zoals het VSBfonds, Prins Bernard Cultuurfonds en BankGiro Loterij Fonds hebben reeds toegezegd maar liefst 87% van de kosten te willen dekken. Het Mondriaan Fonds hoopt zelf dat dit project als voorbeeld kan dienen voor gemeenten met een vergelijkbaar profiel als Zoetermeer.

Als je je afvraagt of Museum De Voorde STOER aan jouw bedrijfsnaam wil koppelen? Neem dan contact op met Sabine Huls, directeur-bestuurder van Museum De Voorde via shuls@museumdevoorde.nl en wie weet komt volgend jaar jouw bedrijfsnaam wel in het NOS Journaal voorbij.  

Nieuwsgierig naar de foto's van het bezoek? Klik hier.

 

Naar nieuwsoverzicht