Floravontuur Promotie Zoetermeer

Publieks- en Bruisprijs 2019

maandag 16 december 2019

JJ Music House, Zoebas en Halloween Zoetermeer de grote winnaars!

Dinsdag 10 december vond de spannende uitreiking van de Publieksprijs Kunst & Cultuur en de Bruisprijs plaats in het CKC. Het Bronzen Visdiefje van de Publieksprijs werd dit jaar door wethouder Robin Paalvast uitgereikt aan het JJ Blues & Roots festival. Wethouder Citymarketing & Evenementen Margreet van Driel had de eer om de Bruisprijs te overhandigen aan Halloween Zoetermeer en de Bruis Stimuleringsprijs aan basketbalvereniging Zoebas!

Voor de zes genomineerden van de Publieksprijs: de Muzen, UITparade, Art-labs-ISK, JJ Blues & Roots festival, Oosterkerk Scratch en Jan Dirk van der Burg was het een spannende avond. JJ Music House werd de grote winnaar van de avond met het Blues & Roots festival en mocht naast het Bronzen Visdiefje een cheque van 1.000 euro in ontvangst nemen.

De Bruisprijs is dit jaar gewonnen door het Halloween Zoetermeer. Dit evenement is inmiddels gegroeid tot een stadsbreed evenement, geheel in de trend van nu. Ook in 2019 is de landelijke pers gehaald en intussen kan Zoetermeer zich terecht de Halloweenstad van Nederland noemen. De Bruis Stimuleringsprijs ging dit jaar naar de basketbalvereniging Zoebas. D.m.v. basketbalsport zorgen zij op een laagdrempelige manier voor beweging in de wijken voor de jongere doelgroep. Met Streetball 079 leveren ze een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van de jongeren en het vergroten van de leefbaarheid en veiligheid in de buurten.

De Publieksprijs Kunst & Cultuur en de Bruisprijs werden, in opdracht van de gemeente Zoetermeer, georganiseerd door Floravontuur Promotie Zoetermeer.

Naar nieuwsoverzicht