Floravontuur Promotie Zoetermeer

Geannuleerd: De trein, de fiets en de fiscus - Bereikbaar Haaglanden

vrijdag 14 februari 2020

Hierbij informeren wij u dat de geplande ontbijtbijeenkomst De trein, de fiets en de fiscus van donderdag 19 maart aanstaande niet doorgaat. In verband met het Coronavirus heeft VNO-NCW West besloten alle onder haar verantwoordelijkheid georganiseerde grote bijeenkomsten in maart af te lasten en daarmee de per 12 maart 2020 aangescherpte landelijke richtlijnen te volgen. Dat geldt dus ook voor de bijeenkomst van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland die in de Malietoren zou plaatsvinden.

 

Zodra de gelegenheid zich voordoet, zal deze bijeenkomst opnieuw worden georganiseerd en ontvangt u vanzelfsprekend een uitnodiging.

Mocht u nu al meer willen weten over bovenstaande onderwerpen of andere zaken aangaande slimme mobiliteit, neemt u dan gerust contact met ons op. We zijn verder gewoon aan het werk en helpen u graag!

 

Uitnodiging van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland en VNO-NCW

Het reizen naar het werk kan een stuk groener, slimmer en efficiënter. Dat wil je als werkgever zo goed mogelijk faciliteren. De fiscus maakt het werkgevers echter niet altijd even gemakkelijk om dat te doen. Ga je als werkgever een fiets of e-bike vergoeden, verstrekken of ter beschikking stellen? Welke optie kies je en wanneer? Ook het openbaar vervoer kun je op verschillende manieren faciliteren. En ook dan zijn er weer keuzemogelijkheden: verstrek je alleen een ov-chipkaart of een slimme mobiliteitskaart?

Als partner van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland wordt je van harte uitgenodigd om op donderdag 19 maart a.s. aanwezig te zijn bij een interessante en gevarieerde ontbijtbijeenkomst. Je neemt kennis van de verschillende fiscale mobiliteitsregelingen (zoals ‘fiets van de zaak’), je deelt jouw ervaringen over mobiliteit en de fiscus met andere partners en wordt geïnspireerd over de ov-mogelijkheden die je als werkgever kunt bieden.

Hiernaast is er volop ruimte om te netwerken en jouw ervaringen over mobiliteit en de fiscus te delen met andere partners. Tevens maak je kennis met de nieuwe campagne Ways2go.nl.

DE TREIN, DE FIETS EN DE FISCUS            
VAN: Bereikbaar Haaglanden en Rijnland
DATUM: 19 maart 2020
TIJD: 07.45 - 09.30 uur
LOCATIE: VNO-NCW West, Malietoren,
Bezuidenhoutseweg 12, Den Haag

PROGRAMMA: Klik hier
DEELNEMERS: Klik hier

Naar nieuwsoverzicht