Floravontuur Promotie Zoetermeer

13 februari 2020: Sportgala 2019

maandag 27 januari 2020

De gemeente Zoetermeer nodigt de leden van Floravontuur Businessclub van harte uit voor het bijwonen van het Sportgala Zoetermeer 2019.  Het sportgala heeft een nieuwe opzet, die het extra aantrekkelijk maakt om als ondernemer / clubsponsor de feestelijke gala-avond bij te wonen. 

Sportgala 2019
Het Sportgala vindt plaats op donderdag 13 februari 2020 in het Stadstheater van Zoetermeer. Tijdens deze avond wordt bekend gemaakt wie de sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar 2019 is. Tevens wordt het grootste sporttalent en de meest maatschappelijke sportaanbieder van het jaar bekend gemaakt. De avond wordt gepresenteerd door oud schaatsster Barbara de Loor. Naast het uitreiken van sportprijzen worden gedurende het gala ook alle Zoetermeerse sportkampioenen gehuldigd, wordt aandacht besteed aan het Sportakkoord van Zoetermeer én zijn er spetterende sportdemonstraties.

Aanmelden
Meld je het liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk 5 februari aan door een e-mail te sturen naar sportgala@zoetermeer.nl. Geef hierbij aan: naam, e-mailadres en hoeveel gasten je eventueel meeneemt. De dresscode is: Casual Chic.

Let op: i.v.m. kaartenregistratie is aanmelden verplicht! De tickets voor de zaal kan je op de dag zelf ophalen bij het Sportgala-aanmeldpunt in het Stadstheater, dit kan vanaf 19:00 uur.

Het Sportgala Zoetermeer start om 20:00 uur. Na afloop van het programma wordt de mogelijkheid geboden om te netwerken en nog na te praten, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Naar nieuwsoverzicht