Floravontuur Promotie Zoetermeer

Steun de Floravontuur Voedselbankactie!

dinsdag 27 november 2018

Na een geslaagde inzamelingsactie tijdens de jaarlijkse Beaujolais Party én de donaties die in de afgelopen weken binnen zijn gekomen kunnen we zeggen dat we goed op weg zijn. De teller staat dankzij alle mooie donaties op € 6.840,00 maar er is € 10.000 nodig om ons doel te bereiken.

Wat is ons doel? De ruim 250 gezinnen die in Zoetermeer afhankelijk zijn van de Voedselbank een extra boodschappenpakket aanbieden voor de Feestdagen.

De vrijwilligers van de Voedselbank maken wekelijks pakketten met voedzame en houdbare producten om zo de gezinnen die leven onder de armoedegrens te ondersteunen met boodschappen zodat ook zij een warme maaltijd op tafel kunnen zetten. Wat zou het dan ook mooi zijn om deze gezinnen een smakelijke Kerst te gunnen met extra producten zoals kerstkransjes, een heerlijke kerststol, roomboter en andere smakelijke en mooie producten

Doneren gaat erg makkelijk online. Op de website www.voedselbankactie.nl kun je een voedselpakket bestellen en deze afrekenen via iDeal. Een pakket kost € 40,00 en een half pakket kost € 20,00. 

Alvast bedankt voor je donatie!

Naar nieuwsoverzicht