Floravontuur Promotie Zoetermeer

Thrillerfestival | Maak kennis met Laurens de Groot

donderdag 31 oktober 2019

Het Nederlands Thrillerfestival is een niet meer weg te denken evenement dat jaarlijks plaatsvindt in Zoetermeer. De stad wordt een week lang omgedoopt tot Thriller City en in die week vinden er veel spannende culturele activiteiten plaats. Het festival is sinds de eerste editie in 2009 uitgegroeid tot een toonaangevend evenement, dat inmiddels vanuit het gehele land aandacht en steeds meer bezoekers trekt. 

Donateur Laurens de Groot speelt samen met zijn theatergroep 'Functioneel Naakt'  twee voorstellingen op vrijdag 1 november in het CKC. Hiervoor nodigt hij met veel plezier leden van de Floravontuur Businessclub uit. Laurens speelt zelf mee in de theatervoorstellingen maar heeft ze ook zelf geschreven. 

"Omdat ik de vorige twee netwerkbijeenkomsten / bedrijfsbezoeken niet kon, leek het me een leuk idee om de leden van de Businessclub uit te nodigen bij mijn “bedrijf” binnen te kijken. Of in elk geval de kans te geven te laten zien wat ik doe aan hen die dat nog niet weten." aldus Laurens.

Nog geen plannen voor morgen én lijkt het je leuk om de voorstelling te bezoeken onder de paraplu van het Nederlands Thrillerfestival? Neem dan gauw contact op met Laurens via info@manmetkoffer.nl 
Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per voorstelling. Bekijk hier de flyer.
 

Naar nieuwsoverzicht