Floravontuur Promotie Zoetermeer

Update Floravontuur Voedselbankactie

donderdag 13 december 2018

Inmiddels zijn wij al een aantal weken onderweg met de Floravontuur Voedselbankactie en hebben wij al ontzettend veel steun en donaties mogen ontvangen.

Het is hartverwarmend om te zien hoe gul Zoetermeer is. In de afgelopen weken hebben wij mooie donaties ontvangen van vele Zoetermeerse ondernemers. Ook hebben de inwoners van Zoetermeer bijgedragen. Zo heeft het team van Shell aan de Van Leeuwenhoeklaan een inzameling gehouden onder de bezoekers van het tankstation en hebben hiermee 13 kerstpakketten kunnen doneren.

De teller staat inmiddels al op € 9.840,00! Om ons doel te bereiken hebben wij € 11.200,00 nodig. Op dit moment krijgen 280 gezinnen ondersteuning van de Voedselbank. Met dit bedrag kunnen wij alle gezinnen dit mooie pakket aanbieden als aanvulling naast het standaard pakket dat zij wekelijks ontvangen. Doneren kan makkelijk via https://voedselbankactie.nl/ 

Op woensdag 19 december worden onder leiding van Adriaan Verheul van PLUS Verheul de pakketten ingepakt door een team vrijwilligers. Zo kunnen deze voor de Kerst uitgereikt kunnen worden aan de ruim 280 voedselbankgezinnen van Zoetermeer.

 

Naar nieuwsoverzicht